Jul i Ullits


For første gang forsøger de forskellige foreninger i Ullits, at samle alle sædvanlige juletilbud på en dag i et forsøg, at samle så mange af de lokale som muligt på et sted på en dag, så julen for alvor kan komme til og begynde i Ullits og omegn.

Det sker i Ullits lørdag den 30. november, hvor der vil blive julet som aldrig før.

I Medborgerhuset - og udenfor - vil der fra kl.14-17 være fyldt med stande, der byder på alt mellem julestrik, juledekorationer, julemusik, julekager og kaffe, juledørpynt, juleklippeklistrehjørne, sølvarbejde og perlepynt. Kort sagt alt, hvad et julehjerte kan begære. Og mon ikke der ikke også findes en julegaveide eller to blandt det store udbud? Samme dag vil julebelysningen bliver tændt og der vil være en særlig juleudsmykning i gaderne. Byens handlende vil også denne dag være med i løjerne.

Dagen følges i øvrigt op om søndagen med en familie og adventsgudstjeneste i Svingelbjerg kirke,- den 1. december kl.11.00. Traditionen tro, skal vi synge nogle af adventstidens og julens kendte salmer og prædiken er en fortælling om den første adventskrans i Svingelbjerg i 1944. Ullits spejderne medvirker. Alle - store, som små - er velkomne til denne hyggelige begyndelse på julen. Det er Ullits Borgerforening, Ullits Medborgerhus, Ullits Gymnastikforening og Ullits KFUM-spejderne, der står bag denne julede dag.

På Initiativgruppens vegne - hvortil evt. henvendelse også kan ske.

Troels Laursen
Ullitshøjvej 102
Gl.Ullits 9640 Farsø
9863-4068