Kunst i præstegården

Da Byfestgudstjenesten i år udgår til fordel for Rockspiren i forbindelse med byfesten i Ullits forsøger vi i år i stedet, at lave en kunstudstilling i præstegården i dagene fra den 10. til den 15. juni.

Der vil være skulpturer af keramiker Bodil Dam , Løkken, der tidligere har udstillet på blandt andet Glyptotekets galleri i København og samt malerier af Susanne Johnsen, Aars, som blandt andet har udstillet i galleri Part2 i Års. Hun vil også være kendt som en af lærerne på Ullits skole. Susanne Johnsen donerer i øvrigt 10 % af sit salg til Folkekirkens Nødhjælp. Bodil Dam vil sælge postkort, hvor salget af disse ubeskåret vil gå til Folkekirkens Nødhjælp.

Begge vil være tilstede ved ferniseringen den tirsdag den 10. juni kl.19.30 - 21.30. Der er bliver en god mulighed for at se kunstværkerne og få sig en tår aftenkaffe med kage til. Der er fri entre for alle, men skulle nogen have lyst til at give noget for det gode syn og kaffen, så vil dette frivillige beløb blive sendt ubeskåret til Folkekirkens Nødhjælp, til hjælp for børn i Afrika, hvis forældre er døde af AIDS.

Udstillingen er åben hver dag i byfesten fra 15.-18, dog lørdag kl.10-12 og ellers efter aftale på telefon nr. 9863-4063.

Exempler på den kunst, der vil være at se i præstegården i byfestugen:
<