Nyt fra tovholderen


Status for Det Digitale Ullits pr. 8.5.02.

100 borgere har allerede benyttet sig af bredbåndstilbuddet. Der er plads til 125 husstande/selvstændige i projektet - så det er NU, hvis du skal med. For at kunne deltage skal du bo i Ullits Skoledistrikt eller have barn på Ullits Skole/Børnehuset.
Læs mere omfattende beskrivelse på siden ADSL-hvorfor
Tilmelding kan ske på www.adsl.tiscali.dk/ullits

Digitalt Forsamlingshus

- reserver 5. juni (Grundlovsdag) til forventet indvielse. Vi har bestilt 10 computerer m.m., udarbejdet skriftlige mål og retningslinjer for huset. Vort mål er at kunne åbne huset Grundlovsdag, den 5. juni.
Nærmere information følger, når vi er 100% sikker på, at vi klar til denne dato.

Det Digitale Forsamlingshus er vores arbejdstitel - men vi har brug for et bedre navn til stedet, hvor man mødes for at være med i IT-verdenen. Derfor udskriver vi en konkurrence, hvor du har mulighed for at vinde præmie og få æren af at være navnefader.
Se mere om konkurrencen her på hjemmesiden.

Hjemmesiden

Bent Nedergaard, Gl. Ullits, er nu webmaster og vil løbende forsøge at optimere siden.

Foreninger/erhverv.

Der er taget beslutning om at tilbyde kursus i etablering af hjemmeside. Vi starter op i september måned. Vi har tilsagn om underviser. Tilmelding vil kunne ske primo august. Der kommer nærmere information.
Målgruppen er personer, der i undervisningsforløbet etablerer hjemmeside til forening/virksomhed eller lign. i Ullits Skoledistrik. Målet er bl.a. at www.ullits.dk bliver portalen med link til mange lokale hjemmesider.

Opstilling af info/demo-pc i Merko.

Der er taget beslutning om opstilling af en pc i Merko. Der vil være adsl-forbindelse og bl.a. være mulighed for at få stillet nysgerrigheden.
Nærmere uddybende information senere, når pc-en er på plads.

Faktueringsproblem med Tiscali.

Det Digitale Ullits har aftalt med Tiscali, at for medlemmer tilmeldt før 1.4.02 ville første fakturering ske i oktober måned.

Nu viser det sig, at Tiscali desværre ikke holder aftalen, og vores Tiscalikontaktperson Tommy meddeler følgende:

Jeg beklager (igen igen), at vi har sendt fakturaer ud, der indeholder ydelser, der afviger fra vores aftale, og at man kan regne med en kreditnota, der opvejer fakturaen. Hvis man har spørgsmål eller anden kritik af hændelsen, er min telefon naturligvis åben - 22229094.
Hvis det ikke er til ulejlighed, vil jeg gerne, om det er muligt, at man telefaxer sin faktura til mig på 9698-2041.

Med venlig hilsen

Tommy

Jeg er sikker på, at Tommy har de bedste intentioner, og at kreditnota er på vej.

Omlægning af Tiscalis system.

Har betydet for en del af vore medlemmer, at de ikke har haft mulighed for at benytte ADSL. Jeg kan kun håbe, at problemet er løst eller hurtigt bliver det.

Lokaltovholder
Bjarne Nielsen