Falsk virusadvarsel i omløb

Der cirkulerer for øjeblikket en ondskabsfuld e-mail, der giver sig ud for at ville hjælpe. Den vil tit starte således :

Kære venner,
Vi har modtaget en virus fra en bekendt. Heldigvis gjorde han opmærksom på den's eksistens, og sendte en vejledning til sletning af samme. Venligst check iht. nedenstående.

Derefter følger et brev på engelsk, hvor der fortælles, at en farlig virus, som hverken Norton eller McAfee (to kendte antivirusprogrammer) har kunnet finde, desværre er blevet sendt med et tidligere brev.

Derpå nævnes navnet på en bestemt fil, som skulle indeholde den pågældende virus. Der gives omhyggelig beskrivelse af, hvordan man finder den på sin maskine, og hvordan man skal slette den.

Det fortælles også, at man endelig skal sende beskeden videre til alle , der står på ens adresseliste, da de muligvis også har fået den. Da alle, der har Windows, vil finde nævnte fil, vil mange være overbevist om, at e-mail'ens indhold er sandt. Hvorpå de sletter filen.

Selvfølgelig findes den nævnte fil på maskinen. Det er en af Windows' systemfiler!!!. Hvis den slettes, vil man ikke kunne starte sin computer igen.

Hvis du modtager en e-mail, der minder om dette, så ignorer den !!

Er du i tvivl, er du velkommen til at ringe for at høre nærmere .

Webmaster
tlf. 98 63 43 93